Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • 100års- jubileet for Nasjonen Norge.

  VI vil gjøre samtlige oppmerksomme på og ta sterk avstand ifra den markering som Statsminister Bondevik legger opp til. De legger en helt annen farve og agenda for dagen, nemlig en forherligelse av international tilhørighet om EU i stedet for en Nasjonal feiring. Svinesund brua skal åpnes denne dagen, og all fokus tas bort ifra NORGES hundreårsjubileum. Bondevik og hans "lakeier" prøver febrilsk å overbevise Ola og Kari om at frelsen er å finne innenfor EUs "kongedømme". FME akter å opplyse folket i god tid før 100-års jubileet om losjenes medlemmer på Stortinget og hva de har til hensikt den 7. juni 2005.

  Derfor er at "alle hotell" i Oslo den 7. juni opptatt av "spissene" for EU medlemsskap. De har okkupert "hele Oslo" denne dagen. Dette er en måte å kneble, hindre at andre skal få ta del i den feiringen som egentlig skal finne sted, nemlig 100- års dagen for vår selvstendighet. Bondevik ønsker seg tilbake til tiden før denne 100 års dagen, bare det at nå vil han gi hele Norge bort til EU fellesskapet. Ikke bare medlem av EU, men hele lovgivningen vår blir overstyrt av EU. Det er sannheten om Bondevik & Co.

  Er det en tilfeldighet at Norfishing messa er lagt til Oslo akkurat den 7. juni 2005? Folkeaksjonen mener at dette er en av strategiene for å legge en demper på 100- års feiringen av unionsoppløsningen og i stedet belyse en internasjonal tilnærming. Bare Norfishing messen har "beslaglagt" over 16.000 hotellsenger i hovedstaden den 7. juni 2005.
  FME

   

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 17. September 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no