Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Nrk -løgnene
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

  Stille statskupp

 • Gro og Grete K. "hjelper til"

  Vi skriver 25. oktober i dag. For en uke siden var Gro Harlem Brundtland nærmest omfavnet av NRK og fikk lire av seg den største løgnen på lenge. Hun var selv arkitekten bak EØS- bedraget mot Norge og kommer nå på "banen" for å yte dra-hjelp for ja-siden. Hun proklamerte med at det var en stor skam at man ikke hadde fokus mot EU og lekset opp. Sannheten er at dette mennesket Gro ikke taler sannheten. Det har aldri vært jobbet så hårdt bak kulissene med å få Norge inn i EU som i år. Hun prøver å få tvilerne i Eu-saken til å fatte interesse for sine løgner. Men hun er ikke alene, i dag var selveste Grete Knutsen, tidligere kollega av Gro ute på nyhetene i dag i et møte på Island og skapte røre og proklamerte med det samme budskapet som GRO. Her sleiker MEDIA ja-siden oppetter ryggen. Det er bare å notere seg!
  VI er noen store egoister, påstår Knutsen borte på Island. Kanskje hun mente seg selv? VEL vi vet hvem som er egoistene, det er samtlige av våre folkevalgte som har bedratt nordmenn i over 35 år inne på vårt Storting. Hvor disse har avlagt en ed å være tro mot nasjonen og vår konstitusjon, men i stedet lot seg verve i Europabevegelsen som til og med opprettet en ulovlig Stortingsgruppe inne på vårt Storting i 1969. Gro H Brundland er medlem i Bilderbergergruppen på linje med flere millionærer i Norge. Disse millionærene og media er våre fiender.
  Med for øyet å innlemme Norge i en fremmed stat, EU og avvikle velferdsstaten Norge. Ved lov ble landet bygget, med loven legges det øde. Bak folkets rygg gjøres dette frekt og freidig.
  Nå registrerer vi at losjene strammer grepet og vil tvinge oss i kne for å få oss inn i EU. Nå blir oljen brukt mot oss atter en gang for å såre oss og skape enda mer splitt og hersk.

  Det norske folk må stå samlet mot disse destruktive kreftene.

  Eu og losjene. Nå vet sikkert leseren hvem det er som burde skamme seg?

  FME  Nrk lyver så det renner, derfor ikke betal lisensen!

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 25. okt. 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no