Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Europabevegelsens visjoner i Norge begynner å ta form

   


  Denne destruktive utviklingen i vårt samfunn skal FME sette en stopper for.  Europabevegelsen ønsker ikke nordmenn noen bedre standard enn dette.  Slik var det Statsminister Einar Gerhardsen ønsket å gjøre oppe i Finnmark om russerne skulle angripe Norge i 1951. Han ville bruke den brente jords taktikk som tyskerne gjorde i 1945.


  Slik er det blitt langs hele vår lange kyst, fra Lindesnes til Nordkapp. Distriktene blir lagt ned og fraflytning blir det eneste alternativet for lokalbefolkningen. Takket være en "bærekraftig Eu satsing" satt i system av Norges "største parti", Europabevegelsen.  Deler av den norske sjarkfiskerens båt er resultatet av en fiskeripolitikk som er styrt av Europabevegelsen og frimureren, Fiskeriminister Svein Ludvigsen.

  Den norske fiskeflåten ligger med "brukket rygg" og uten fiskekvoter. Denne båten hadde kvote som ble kjøpt opp av Røkke takket være Ludvigsen og Bondevik. Det er nå vanlig å kjøpe opp gamle holker og overføre kvoten til hovedbåten. Etterpå blir båten slaktet i den norske sjærgård. Det er også blitt "inn"
  å kjøpe opp gamle holker fra utlandet og kondemnere de i Norge. Slikt får man penger for "rasket" i Norge.
  Dette er sikkert et gledelig syn for Europabevegelsens 140 Stortingsrepresentanter.


  Her ser vi en av kystskippernes største mareritt, hvor de ikke fikk fiskekvoter som heller gikk til stortrålerne. Er det dette som kalles en bærekraftig fiskeripolitikk. Røkke eier nå 25,5 % av fiskekvotene i Norge. Dette er stikk i strid med Norges Grunnlov som sier at fiskeriene ikke skal privatiseres, fordi det er folkets eie. Denne rett har fiskerne gjennom fiskeriallmenningen.
  I følge Terje Tvedts bok ble det ført 200 milliarder ut av landet til flere tvilsomme prosjekt, klikk her!


  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no