Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Nrk -løgnene
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

  Myndighetene og ville kraftpriser

 • Derfor er ikke FrP som ande parti

  Årsaken til at FrP ikke er som andre parti kommer av at ALLE er like-. På stortinget, les nasjonalforsamlingen sitter de og lyver alle- og de er UNISONT enige om å legge ned Norge som en norsk nasjon. Det er sannelig sannheten om dem alle. Derfor må de bort!

  1. Fordi dem går for en ekstrem markedsliberalisme hvor penger betyr mer enn menneskeverd. Noe som igjen fører til mye større forskjell imellom folk, som igjen fører til en utrygg hverdag for vanlige folk. Hva sier Hagen om EU?

  2. Fordi Vidar Kleppe ble kastet ut av partiet fordi han var imot EU. Og at Kleppe stemte for at nordmenn skulle få avgjøre om Norge skulle vedta EØS avlalen. Mens FrP ikke ville at nordmenn skulle få være med på å bestemme noe som helst. Således har FrP bevist at dem er et ja-parti. Kleppe var en av to i FrP som stemte for at nordmenn skulle avgjøre om EØS-avtalen skulle innføres. I følge Grundloven er forøvrig er en innføring av EUs lover og regler i Norge rettsstridig. (ulovlig) Man passer på å benevne alt "avtaler".

  3. Fordi FrP har gått i spissen for innføringen av EURO i Norge og videre bidratt til SALG av ARVESØLVET vårt, vannkraften.

  Summen av disse tre punktene viser oss at Hagen og FRP er et rent ja-parti og ikke bør tas seriøst ved Stortingsvalget i 2005.

  Demokratene, Kystpartiet og Kristent samlingsparti har programfestet NEI til EU. La oss stå samlet mot den "klamme hånden" til de markedsliberale kreftene. Norge må atter en gang forbli fritt i 100 år.  Nrk lyver så det renner, derfor ikke betal lisensen!

  Eu- en teokratisk styreform.

  Et demokrati

  Bilderbergernes hemmelige møter.

  EØS Voteringen i 1992

  FRP gikk i 2008 inn for å fjerne Norges Grunnlov

  Nå ser dere sannheten om FrP- har aldri brydd seg om oss som en fri nasjon- eller imot innvandring. Per Sanberg forteller her at FrP er for fri innvandring.

  FrP er ikke noe bedre enn noen andre i V-H aksen.

  Ingen av dem står til troende. Det er kort og godt Donald Duck hele stortinget. I Kasjotten med døm!!  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 31.okt. 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no