Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Lakseeksporten til EU


  Eu vil dirigere den norske lakseeksport. Eu vil ikke ha konkurrent til egne lands oppdrettsproduksjon. Da er det bare ett å gjøre for norsk oppdrettsnæring:

  Å bremse produksjonen øyeblikkelig slik at næringen igjen blir tvunget til påny å bygge opp isfjell av laks på lager og omgående opparbeide markeder utenom EU i store land som kan betale. Russland trenger billig mat, Japan og Kina med sine store folkemengder er andre. Men sannheten er jo at disse lakse trixeriene er et bestillingsverk av norske lakseprodusenter. DE er jo JA-FOLK og vil inn i EU så fort som svidd!

  Hvorfor tømme våre olje og gasskilder med lynets fart. En reduksjon av olje- og gass eksporten til EU, vil likeså være et svar på tiltale. Det ville også en bråstopp av import av biler fra EU til Norge ha vært et eksempel på.

  Men samtidig går selveste St.m Bondevik og forer EU land med 25 milliarder norske skattebetalers penger. DET er bare hårreisende. Hvem sin side er det Bondvik er på?

  Bjarne Betten

  Fme


  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 09. Februar 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no