Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Venstresiden i norsk media

  Det er en ting som har forundret meg mye. I mange år var venstresiden i media opptatt med å forsvare kommunistiske diktaturer som Pol Pot, Røde Khmer, Stalin og Mao.

  Stalin sendte 10-talls millioner mennesker i døden etter andre verdenskrig. Mao var slett ikke bedre, minst 80 millioner mistet livet på grunn av han. Pol Pot blir betraktet som en av de blodigste. Ingen av disse har noen gang blitt stilt til ansvar for sine massakre. Gjett hvorfor? Og de som hyllet dem, skulle ikke disse som sto til tjeneste i den kommunistiske propaganda gjennom å hylle mordere som Castro, Stalin, Mao, Hoxa, Kim Il Sung og andre ha et moralsk ansvar?

  Men de har aldri innrømmet at de tok feil. Det er den samme 68-generasjonen som nå sitter i fremtredende stillinger i skoleverket, departementene og media. Både TV og avisredaksjonene er fulle av dem.
  De tok de nødvendige eksamener, la om til en pen, borgerlig livsstil og kalte seg konsulenter og «team-tenkere». Men likevel var de ikke noe bedre enn Lenin.

  Når jeg ser og hører dem i tv-debatter og avisartikler blir jeg deprimert, for jeg vet hva de har stått for. Dette er min mening, men det er noe de færreste har forstått.


  Leif Fjeldberg

  Kommentar FME:

  Hvis det noe som heter kvalme, diarè og oppkast, ja så er det akkurat disse 68' erne- skikkelige judaser- det er de. Et pent dekkende ord, landsforrædere. Vil du la deg styre av slike mennesker?

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. juni 2012 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no